TVSAT - FURNIZOR DE ENERGIE ELECTRICĂ ȘI GAZE NATURALE

TVSAT - FURNIZOR DE ENERGIE ELECTRICĂ ȘI GAZE NATURALE

TVSAT Media Group și Restart Energy anuntă parteneriatul în domeniul furnizării energiei electrice și gaze naturale! Prin acest parteneriat, TVSAT devine de la 1 august 2017 furnizor de energie electrică și gaze naturale!

TVSat Media Group are plăcerea de a anunța că începând cu luna august 2017 devine furnizor de energie electrică și gaze naturale, prin parteneriatul cu Restart Energy, oferind astfel abonaților săi servicii complete, pe lângă televiziune, internet și telefonie.

TVSat Media Group are o experiență de peste 15 ani în domeniul telecomunicațiilor și media, din grup făcând parte compania de cablu, internet și telefonie TVSAT 2002, televiziunea regională must carry TVSE, televiziunea regională EST TV, televiziunea locală TVSat, postul de radio regional Radio Boom, publicația locală Scurt pe 2, agenția națională de presă newss.ro, precum și portalul de știri tvsudest.ro. Totodată, grupul mai deține și propria rețea de cinematografe 3D în orașele Sibiu, Galați și Râmnicu Sărat, oferind astfel servicii complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, cinema, radio și on-line.

Ca parte a Armand Group și cu experiență în domeniul energetic de peste 10 ani, Restart Energy oferă servicii de furnizare energie și gaz, atât pentru clienții casnici, cât și pentru companii, fiind una dintre companiile de top în acest domeniu în România, cu creșterea cea mai rapidă din ultimii doi ani.

Restart Energy este furnizorul care oferă clienților săi nu doar prețuri mai mici, ci și o experiență cu totul inovatoare prin aplicația on-line de schimbare a furnizorului, evitând în totalitate birocrația aferentă acestui proces. Această opțiune vine cu adevărat în ajutorul românilor cu atât mai mult cu cât toți utilizatorii de energie electrică vor fi nevoiți să își aleagă un furnizor de pe piața liberă până în ianuarie 2018.

Galerie foto