CineSat

TVSat asigură la momentul actual proiecţia celor mai noi capodopere cinematografice atât internaţionale,cât şi româneşti la standarde 3D, redate cu tehnologii audio-video de ultimă generaţie, pentru a satisface şi cele mai exigente pretenţii ale cinefililor din mai multe judeţe.

Cu investiţii majore, a fost modernizat cinematograful din Sibiu, ulterior în decembrie 2015, TVSat a inaugurat cinematograful de la Galaţi în incinta Sălii de Cultură a Sindicatelor, iar în luna august 2017 s-a deschis CINESAT din Râmnicu Sărat. 

De remarcat este ca cinematografele Grupului Media TVSat sunt singurele operaționale din orașe, asigurându-se astfel și o necesitatea iubitorilor celei de-a şaptea arte de a urmări marii actori în sălile din oraşele lor și de a viziona peliculele favorite.

Toate cinematografele au sistem de proiecţie 3D, sistem de sunet de înaltă calitate şi beneficiază de tot confortul, făcând din vizionarea unui film o experienţă minunată, pe care să o trăieşti alături de prieteni sau familie!

 În toate  locaţiile, zilnic se difuzează cele mai tari filme ale momentului, iar în weekend rulează inclusiv filme de animaţie pentru copii.

Toată reţeaua beneficiază de o promovare corespunzătoare în ceea ce priveşte programarea filmelor, cu menţiunea clară a zilelor, orelor şi cu posibilitatea de rezervare de locuri în anumite cazuri.