FiberNet

Cu experienta de peste 12 ani, Fibernet este o companie certificata ISO9001, care asigura servicii telecom complete de infrastructura, atat pe segmentul B2B, cat si catre consumatorii persoane fizice.
 
Oferim in mod continuu servicii de calitate la cele mai inalte standarde, punand la dispozitie solutii flexibile, sigure, rapide, inovatoare si eficiente din punct de vedere al costurilor.
Serviciile si tehnologiile pe care le oferim clientilor nostri prezinta un grad ridicat de securitate, respectand totodata cerintele de reglementare in vigoare.
 
La nivel de grup (TVSAT Media Group), Fibernet asigura servicii de suport privind instalarea si punerea in functiune, cat si intretinerea post-garantie a retelelor de fibra optica, cablu coaxial si UTP, apartinand operatorului de cablu TV SAT 2002. De asemenea, sunt asigurate si servicii suport de tip operational pentru NOC-uri si POP-uri ale operatorului de cablu, operarea mux-ului regional DVB/T2 si a emitatorilor radio si TV, cat si a celorlalte sisteme radio pentru telecomunicatii, atat audiovizuale, cat si de date. Pe partea de media, Fibernet asigura servicii de suport pentru posturile TV si radio (TVSE, TVSAT, Radio Boom).