TvSE

Televiziunea regionala TvSudEst(TVSE)

TVSudEst este o televiziune generalistă cu adresabilitate regională, acoperind zona de Sud-Esta ţării, inclusiv municipiul Bucureşti. Având oechipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aşteptările telespectatorilor.

Important, postul regional TVSudEst a fost inclus de către Consiliul Naţional al Audiovizualului în lista must carry pentru Regiunea de Sud-Est a ţării, listă ce cuprinde televiziunile care trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți cabliștii. Astfel, postul TVSudEst este prezent în Municipiul Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Tulcea şi Vrancea.

Jurnalul de ştiri este asigurat de o redacţie profesionistă care coordonează echipe de corespondenţi ce transmit zilnic din judeţele: Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Prahova şi Tulcea, Galaţi, Vrancea precum şi din Bucureşti.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst poate fi urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

Din 2013, TVSudEst emite şi pe satelit, ceea ce înseamnă că poate fi urmărit în ţară şi în străinătate de către posesorii de antene de satelit. Practic, vorbim de alte câteva milioane de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele şi buletinele informative ale postului TVSudEst. Aceştia se adaugă altor câteva milioane de telespectatori care recepţionează postul prin reţelele de cablu, estimările fiind că TVSudEst se află în grila de programe prin cablu în peste 3.500.000 de locuinţe la nivel de ţară.

Începând din decembrie 2014, postul regional TVSE a mai făcut un pas important pentru a ridica standardul de programe, oferindu-le telespectatorilor în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti precum şi o serie de documentare româneşti ale unor regizori talentaţi.

DETALII