RadioBoom

RADIO BOOM

Radio BOOM este postul regional fm din Grupul Media TVSat. Un nume ce a devenit rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe drumul E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 10 ani, iar de la 1 ianuarie 2015 a devenit regional, putând fi ascultat în judeţele Buzău, Prahova şi Ialomiţa, precum şi în Bucureşti. Radio Boom este lider de audienţă în zonele unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, cei mai îndrăgiţi DJ, muzică de calitate, informaţii utilitare şi mondene. În urma unor investiții făcute în ultimii ani, Radio Boom se audeacum din Chișinău până la București.

Matineața este unul dintre cele mai bune produse ale radioului, acesta fiind un program matinal, deja consacrat. Matineaţa, transmisă live în duplex tv și radio, se poate asculta zilnic, între orele 7.00-10.00, de luni până vineri, cu telefoane și sms-uri în direct.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

În 2015 Radio Boom a câştigat la C.N.A. licenţe pentru a emite în Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3).

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone sau tablete cu sistem android, există aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.

DETALII Get it on Google Play