Scurt Pe 2

PUBLICAŢIA SCURT PE 2

Publicaţia Scurtpe2 reprezintă partea de print a GrupuluiMedia TVSat, fiindo publicaţie generalistă cu apariţie săptămânală. Ca şi aspect individualist, publicaţia conţine o serie de pamflete şi editoriale foarte apreciate de cititori. Se găseşte la chioşcurile de ziare din judeţul Buzău şi la operatorii media din mall-urişi supermarketuri precum și la punctul de vânzare de presă din gara Buzău.

Având o abordare editorială avangardistă, Scurt pe 2 a ajuns în scurt timp cel mai căutat săptămânal pe piaţa periodicelor locale. Din 2010, de la lansare, a avut o apariţie neîntreruptă, iar din 2015 şi-a schimbat formatul şi apare pe hârtie lucioasă tip glossy.

Publicaţia apare în fiecare zide vineri cu două suplimente permanente, Jurnalul TVSat care prezintă programul săptămânal al celor două televiziuni din grup şi Talciocul buzoian, un supliment de anunţuri care s-a transformat într-o veritabilă piaţă de mică publicitate la nivel de județ.

Materialele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.scurtpe2.ro, unde cititorii pot participa şi la sondaje lunare. În prezent, Scurtpe 2 este cea mai aşteptată şicitită publicaţie localăde weekend.

DETALII