CONVENTIA ACER 2017

CONVENTIA ACER 2017

 

Data eveniment: 16 noiembrie 2017

Locație: Hotel Marriott, București
 

Ediția a-5-a a Convenției A.C.e.R. se întoarce în 2017, reunind liderii și inovatorii industriei de telecomunicații, pentru o zi întreagă de discuții și descoperiri!

Ediția precedentă s-a bucurat de un real succes, având o participare foarte numeroasă, reunind reprezentanți ai marilor jucători din piață, cei mai importanți furnizori de conținut (toate trusturile mari internaționale cât și cele locale), toți furnizorii relevanți de echipamente și servicii din piața de comunicații, împreună cu reprezentanți ale celor mai importante autorități și organisme din industria telecomunicațiilor (ANCOM, C.N.A., Ministerul Comunicațiilor, Parlamentul României).

Totodată, evenimentul din 2016 a avut o puternică mediatizare și din partea televiziunilor (Antena 1, Antena 3, Prima, National TV, Romania TV), inclusiv transmisiuni live ale sesiunilor de discuții din cadrul Conferinței.

Vă invităm să accesați pagina Asociației A.C.e.R. www.acer.org.ro, pentru mai multe informații și detalii cu privire la Agenda evenimentului, condițiile de participare și posibillități de sponsorizare.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

 

Galerie foto