TV SAT 2002, ÎN TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR

TV SAT 2002, ÎN TOPUL NAȚIONAL AL FIRMELOR

Societatea „TV Sat 2002” a fost premiată la Gala Topul Național al Firmelor, eveniment ajuns la cea de-a 22-a ediție și organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Firma care are în portofoliu televiziunile TV SudEst și TVSat, a ocupat locul 2, la nivel național, la categoria Servicii, Întreprinderi mici, domeniul de activitate „Activități de difuzare a programelor de televiziune”.

 

 

Gala „Topul Național al Firmelor”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, a acordat distincții celor mai performanți antreprenori în anul 2015. Societatea TV SAT 2002 a obținut locul 2 la categoria Servicii, întreprinderi mici, la  domeniul de activitate „Activități de difuzare a programelor de televiziune”. Grupul Media TV Sat care reuneşte postul de televiziune regional TVSudEst, postul local TVSat , publicaţia Scurt pe 2, staţia fm regională Radio Boom şi portalul de ştiri  www.tvsudest.ro. Cu o experienţă de peste 14 ani de activitate şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnica de lucru şi în continutul editorial, Grupul Media TVSat asigură la momentul actual un mare impact mediatic , o vizibilitate şi audienţă garantată pe piaţa mass-media din România. De asemenea, calitatea produselor media sunt garantate de către o echipă de jurnalişti cu studii universitare şi post-universitare, echipă ce asigură un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului.

Selecția în cadrul Topului Național al Firmelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 22, s-a făcut pe baza unei metodologii unice complexe și unitare la nivel național implementată de întregul Sistem Cameral Românesc în toate județele țării. Indicatorii de care s-a ținut cont au fost cifra de afaceri, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat iar datele prelucrate au fost cele conținute în bilanțurile financiar contabile depuse la finalul anului 2014.

 

Galerie foto