TVSAT MEDIA GROUP LANSEAZA O NOUA TELEVIZIUNE – EST TV

TVSAT MEDIA GROUP LANSEAZA O NOUA TELEVIZIUNE – EST TV

 EST TV este o televiziune generalistă cu acoperire regională care face parte din vara anului 2017  din TVSat Media Group.  EST TV are o zonă geografică de acoperire substanțială, chiar largă, care include 10 județe , potrivit licenței C.N.A.: Neamț, Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vrancea, Galați, Brăila, Harghita și Covasna.

Grila de programe cuprinde producții noi, realizate în studiourile TVSat Media Group, studiouri recent evaluate pozitiv de reprezentanții C.N.A. - care sunt dotate cu echipamente complete, performante, producții care sunt concepute inclusiv ținând cont de adresabilitatea lor (pe care ne-o dorim cat mai largă, o adresabilitate regională și chiar națională). Vorbim despre emisiuni educative, culturale, de educație economică și de educație lingvistică. EST TV are o grila de programe completă , o grilă care să se bazeze și pe promovarea filmelor artistice româneşti, cu precădere produse de tinerii regizori şi pe scurt metraje, în principal având tematică ecologică. Se aduce în prim-plan atât actorii legendari din anii 70-80-90, cât şi noile speranțe din producțiile făcute în ultimii ani. In cursul săptămânii sunt planificate scurt metraje pe teme ecologice precum şi alte documentare românești, la alte ore decât cele consacrate deja pentru tronsonul de seară.

Programele sunt variate şi se adresează unui public vast prin opțiunile sale. Astfel se poate exemplifica în oferta săptămânală, pentru telespectatorii iubitori de gen, programe de divertisment incluzând muzică populară dar și emisiuni educative și culturale care se adresează atât unui segment deja instruit şi educat cât și unui segment în proces de educare.

Producțiile difuzate pe EST TV încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor unui auditoriu larg şi cuprind, atât informaţii importante pentru fiecare judeţ în parte, cât şi la nivel regional, precum şi informaţii cu caracter naţional. Sunt două zone mari de interes: emisiunile informative şi cele încadrate generic în categoria de producții generaliste.

Se acordă o mare importanță comunicării cu telespectatorii (astfel, asigurăm un grad ridicat de interactivitate), luăm contact zilnic cu aceștia prin intermediul telefoanelor în direct sau prin intermediul reporterilor, le oferim posibilitatea să-si exprime ideile, gândurile sau sentimentele, să ne prezinte problemele cu care se confruntă sau să împărășească cu noi bucuriile şi, nu în ultimul rând, să vină cu agenda lor pe care să o putem dezvolta la tv.

Galerie foto