CONVENTIA ACER 2016

CONVENTIA ACER 2016

Convenția Națională de Comunicaţii Electronice din România – Ediția a 4-a

Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R., a organizat a 4-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, în perioada 10-11 noiembrie 2016, la Hotel Marriott din București. Ca in fiecare an, cu ocazia acestui eveniment, A.C.e.R. a reunit cei mai importanți jucători din industria telecom și a contribuit la dezvoltarea relațiilor de afaceri dintre aceștia.

În plus, cu ocazia desfasurării evenimentului, se creează cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și se aduc în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative in vederea fluidizării activităților pieței de profil.

La eveniment au luat cuvântul oficiali ai Guvernului României, Laura Georgescu - președintele Consiliului Național al Audiovizualului, oficiali din Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Cătălin Marinescu - președintele ANCOM, Adrian Neagu - președintele A.C.e.R., precum și reprezentanții celor mai importante trusturi media internaționale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice.

Pe parcursul celor doua zile de conferință, invitații au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.

Vă invităm sa accesați pagina Asociației A.C.e.R. pentru mai multe informații despre acest eveniment: acer.org.ro la secțiunea Evenimente.

 

ACHIEVEMENTS

  • OVER    276     PEOPLE    ATTENDED
  • OVER    93%     TOP    MANAGEMENT    LEVEL    AND    BUSINESS    OWNERS
  • REPRESENTATIVES    OF     ROMANIAN    PARLIAMENT :    SENATE,    CHAMBER    OF    DEPUTIES
  • REPRESENTATIVES    OF     ROMANIAN    GOVERNMENT :    MINISTRY    OF    COMMUNICATIONS
  • PRESIDENTS    OF     INDUSTRY    REGULATORS :    ANCOM,    CNA
  • REPRESENTATIVES    OF     KEY    TELECOM    PLAYERS :    RCS,    UPC,    TELEKOM,    ORANGE,    VODAFONE
  • KEY    PRESS ,    AMONG    THE    BIGGEST    NATIONAL    TV    STATIONS:    ANTENA    1,    ANTENA    3,    PRIMA    TV,    ROMANIA    TV,    NATIONAL    TV

 

Galerie foto