CRĂCIUN DE NEUITAT

CRĂCIUN DE NEUITAT

Zeci de copii din Buzău au avut un Crăciun de neuitat prin campania „Învaţă să dăruieşti”, derulată de Grupul Media TV Sat. Prezentatoarea emisunii “Peştişorul de aur”, Karina Bechir, însoţită de echipa TVSudEst, a mers cu jucării, dulciuri, alimente si mobilier la zeci de familii cu mulţi copii din judeţul Buzău. Cadourile au fost strânse de copiii care au participat la emisiunea „Peştişorul de aur”, de la TVSudEst.

Prezentatoarea emisiunii „Peştişorul de aur”, de la TVSud Est, Karina Bechir, a fost din nou ajutorul lui Moş Crăciun. Alături de echipa TVSudEst, ea a mers în vizită la câteva familii nevoiaşe din comunele Vadu Pasii, Berca, Scorţoasa si Săgeata pentru a împărţi daruri copiilor.

Cadourile au fost oferite in cadrul actiunii „Donează o jucărie. Fii chiar tu Moş Crăciun!” care face parte din campania „Învaţă să dăruieşti”, a Grupului Media TVSat.

Campania „Învaţă să dăruieşti” a Grupului Media Tv Sat se deruleaza la nivelul judetului Buzau, primind daruri copiii care provin din familii nevoiaşe din localitatile Berca, Verneşti, Pietroasele, Merei, Vadu Paşii, Săgeata si Scorţoasa.

Galerie foto