BLOOGERUL ZOLTY, SPRIJINIT DE GRUP MEDIA TVSAT

BLOOGERUL ZOLTY, SPRIJINIT DE GRUP MEDIA TVSAT

Reuşeşte să trăiască frumos şi chiar să îi ajute pe alţii, chiar dacă este ţintuit într-un scun cu rotile. Este povestea lui Petru Zoltan EGYED, sau Zolty, cum îi zic prietenii, unul dintre cei mai activi bloggeri din România. Deşi suferă de distrofie musculară congenitală şi scrie pe blog doar cu un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult, Zolty nu se fereşte să îi ajute pe alţii. El a iniţiat o campanie on-line prin care doreşte să dăruiască vechiul său scaun cu rotile cuiva care are nevoie de el. Grup Media TVSat i-a sărit în ajutor în cadrul campaniei “Învaţă să dăruieşti!”.

Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul vechi cuiva care are nevoie de el. Problema era că scaunul avea nevoie de doi acumulatori speciali, care costau în jur de 1.500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător. Acesta a fost şi motivul pentru care Zolty a cerut ajutorul altor bloggeri pentru a-i face cunoscută povestea în cadrul unei campanii on-line desfăşurată de platforma “Blogal Initiative”. Nu mai puţin de 50 de bloggeri din toată ţara i-au sărit în ajutor lui Zolty. Mai mult, în cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti!”, Grup Media TVSat s-a oferit să suporte costul celor doi acumulatori, astfel încât Zolty să poată oferi vechiul scaun cu rotile altcuiva. Gest remarcat de zeci de bloggeri din ţară fideli cauzei lui Zolty.

Sponsorul este Grup Media TVSat, cu sediul în Buzău, ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2. Buzoienii se pare că-s oameni tare inimoși, gata să îți sară în ajutor fix atunci când ai nevoie și nu te aștepți. Mă bucur tare, tare mult, că ajută un om precum Zolty, căci merită!”a scris pe blogul ei Daniela Bojica.

Şi Luciana Corlan, un alt blogger de top din România, a apreciat ajutorul acordat de Grup Media TVSat lui Zolty.

Grup Media TVSat, cu sediul în Buzău, ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2, au devenit complici la actul de generozitate al lui Zolty”.

Grup Media TVSat a demarat campania “Învaţă să dăruieşti!“ prin s-a implicat în ajutorarea mai multor cazuri sociale.

 

Galerie foto