IN SPRIJINUL OAMENILOR LA TOPLICENI

IN SPRIJINUL OAMENILOR LA TOPLICENI

Puhoaiele s-au retras in comuna buzoiana Topliceni dar in urma au ramas dramele oamenilor. In satul Dedulesti satenii nu mai au cuvinte sa-si planga suferinta. Multi dintre ei si-au pierdut agoniseala de-o viata si dorm pe unde apuca. Pentru a veni in sprijinul lor, Grupul Media Tv Sat a initiat o actiune de strangere de ajutoare in cadrul campaniei „Invata sa daruiesti!”

Apele au inceput sa se retraga in comuna buzoiana Topliceni, dar oamenii sunt mai deznadajduiti ca niciodata. In satul Dedulesti zeci de gospodarii sunt si acum inundate iar in locuinte malul inca nu a fost scos. Multi nu vor uita prea curand cosmarul prin care au trecut.

Unii sateni nu mai au nicio speranta. Natura le-a distrus intr-o clipa tot ce au construit in ani de munca. Si-au facut planuri mari iar acum socotesc pagubele.

Furia apelor i-a lasat pe unii localnici fara toata agoniseala de o viata. Nu stiu unde s-o mai apuce si cui sa ceara ajutor.

Autoritatile din Topliceni au muncit fara contenire pentru a scoate apa din locuinte si gospodarii.

In sprijinul satenilor din Topliceni, grav afectati de ploile torentiale de marti seara, Grupul Media Tv Sat a initiat o actiune umanitara in cadrul campaniei „Invata sa daruiesti!”.

Galerie foto