TV SAT a adus lumină în casa unei familii nevoiașe din Cândești

TV SAT a adus lumină în casa unei familii nevoiașe din Cândești

Nu au avut niciodată curent electric, însă din această săptămână, casa le-a fost luminată. Este vorba de familia Șerban, din localitatea buzoiană Cândești, o familie care trece prin greutăți foarte mari din cauza sărăciei.

De 20 de ani, de când a fost construită, casa familiei Șerban din localitatea buzoiană Cândești nu a fost niciodată racordată la rețeaua de curent electric. Cei 11 micuți ai familiei au învățat seara doar la lumina lumânării ori a lămpii cu gaz. În această dimineață, casa familiei Șerban a fost racordată la rețeaua de electricitate grație sprijinului financiar oferit de trustul Tv Sat Media.

De acum înainte, micuții familiei Șerban au ocazia să își facă temele, pentru prima dată în viața lor, la lumina unui bec electric. Reprentanții societății comerciale „Electricitate” SRL au efectuat lucrările de racordare a locuinței la rețeaua de curent electric și au construit rețeaua electrică a casei. „E un moment pe care îl așteptăm de 20 de ani. Vă dați seama că e o bucurie de nedescris pentru noi. Mulțumim din suflet conducerii postului TV Sat pentru că ne-a adus lumină în casă, dar mai ales în suflete”, spune Ana Șerban.

Familia Șerban din localitatea Cândești oferă celor din jur o adevărată lecţie de rezistenţă în faţa sărăciei. 12 suflete, doi adulţi şi zece copii, cel mai mic având numai trei luni, reuşesc să supravieţuiască cu mai puţin de 800 de lei pe lună. Sacrificiile sunt însă foarte mari. Se înghesuie într-o casă mică, nu au curent electric şi se mulţumesc cu ce au. Impresionați de cazul acestei familii, reprezentanții grupului media TV Sat au decis să îi întindă o mână de ajutor, în cadrul campaniei „Învață să dăruiești”.

Galerie foto