DARURI DE LA COPII

DARURI DE LA COPII

Prin campania „Învață să dăruiești”, derulată de Grupul Media TV Sat, zeci de copii din Buzău vor avea un Crăciun mai frumos. Ieri, Karina Bechir, prezentatoarea emisunii Peștișorul de aur”, însoțită de echipa TV Sud Est, a mers cu jucării și dulciuri la șapte familii cu mulți copii din județul Buzău. Jucăriile, hăinuțele și dulciurile dăruite au fost strânse de copiii care participă la emsiunea Peștișorul de aur, de la TV Sud Est.

Karina Bechir, prezentatoarea emisiunii „Peștișorul de aur”, de la TV Sud Est, a fost şi în 2014 ajutorul lui Moș Crăciun. Alături de echipa TV Sud Est, Karina a mers în vizită la câteva familii din județ pentru a le împărți daruri copiilor. „Donează o jucărie. Fii chiar tu Moș Crăciun” s-a numit acțiunea de ieri și face parte din campania „Învață să dăruiești”, a Grupul Media TVSat. 

Dacă în 2013, au fost oferite cadouri unor copii din orașul Buzău și comuna Mărăcineni, anul acesta, jucăriile, hăinuțele și dulciurile au fost împărțite unor copii care provin din familii nevoiașe de pe raza comunelor Vernești și Vadu Pașii. Este vorba de familii sărace, cu mulți copii, în unele cazuri monoparentale. 

Echipa Tv Sud Est a mers ieri cu daruri și la familia Șerban din Cândești. Este vorba de familia cu 11 copii care, în primăvară, tot pri intermediul campaniei „Învață să dăruiești”, a beneficiat de sprijinul postului TV Sud Est. Casa familiei Șerban a fost racordată la rețeaua de curent electric pe cheltuiala patronatului Grupului Media TV Sud Est, acesta fiind primul Crăciun în care cei 11 micuți nu îl vor mai petrece la lumina lumânării. Toți membrii familiei Șerban au fost încântați de jucăriile și hăinuțele primite de la echipa Tv Sud Est. 

Este al treilea an consecutiv  în care se desfasoara campania „Învață să dăruiești” a Grupului Media Tv Sat. 

Galerie foto