50 de pachete cu cadouri pentru cei mici din glodeanu siliștea

50 de pachete cu cadouri pentru cei mici din glodeanu siliștea

Bucurie mare pentru 50 de copii din satul Carligul Mare din Glodeanu Silistea. Mos Craciun a venit la ei mai devreme cu desaga plina de cadouri. Darurile oferite celor mici au fost stranse in cadrul campaniei “Doneaza o jucarie pentru un copil” initiata de TV Sat in cadrul emisiunii “Pestisorul de aur”.

Mesagerii TV SAT au impartit ieri copiiilor din Carligu Mare peste 50 de pachete cu cadouri. Bucurosi si emotionati cei mici au asteptat cuminti sa-si primeasca darurile. Cadourile le-a inmuiat inima copiilor. Mai ales ca in Carligul Mare oamenii sunt mult prea sarmani ca sa-si permita daruri costisitoare pentru cei mici.

Campania “Doneaza o jucarie pentru un copil” initiata de TV Sat s-a adresat deopotriva copiilor si parintilor. Toti cei care au descoperit prin casa masinute, jocuri si papusi de care nu mai aveau nevoie le-au putut oferi copiilor cu care soarta nu a fost atat de buna. Fericirea copiilor din Carligul Mare a fost cea mai mare rasplata pentru organizatorii campaniei. Campania “Doneaza o jucarie pentru un copil” organizata de TVSAT va fi reluata in primavara cu noi surprize pentru cei mici.

Galerie foto