TU POŢI FI MOŞ CRĂCIUNUL LOR!

TU POŢI FI MOŞ CRĂCIUNUL LOR!

Sunt copiii pe care viata nu i-a rasfatat mai deloc, insa tot cred in Mos Craciun. Chiar daca fac parte din familii nevoiase, cei mici ii cer Mosului sa treaca si pe la ei si sa le aduca dulciuri si jucarii. Alatura-te si tu campaniei ,,Tu poti fi Mos Craciunul lor”, demarate de TVSudEst, si doneaza daruri pentru acesti copii.

Suntem bogati pentru ca ne avem unul pe celalalt. Sunt cuvinte simple care ne-au impresionat si ne-au facut sa vi-i prezentam pe membrii familiei Ilie. Parintii impreuna cu cei trei copii locuiesc intr-un apartament inchiriat din Rm. Sarat. Cat de bine traiesc stiu doar ei, insa e clar că nu e tocmai usor sa hranesti cinci guri doar din alocatiile copiilor. Tatal lor a incercat sa-si gaseasca un loc de munca stabil, insa nu a reusit. Cat vremea a fost frumoasa a muncit ocazional in domeniul constructiilor, insa acum ii este tot mai greu sa-si gaseasca o slujba. Chiar si asa face toate eforturile pentru a le oferi copiilor o viata cat mai buna. Cel mai mare dintre ei, Andrei este clasa intai si invata cat poate de bine pentru a-si multumi parintii. Sora lui, Maria, in varsta de 5 ani, merge la gradinita, iar poeziile invatate acolo i le recita si surorii ei mai mici Ioana.

Din ce au avut, din ce nu au avut, parintii le-au facut celor trei copii si un pom de Craciun. Este impodobit frumos, insa din el lipsesc dulciurile. Cei mici spera insa ca Mos Craciun sa treaca pe la ei si sa le aduca darurile pe care si le doresc, mai ales ca anul acesta au fost cuminti.

Din veniturile pe care le au parintii nu isi permit sa le indeplineasca toate dorintele copiilor, chiar daca si-ar dori. Ei spun insa ca micutii lor merita sa primeasca daruri de la Mos Craciun.

Si cei 2 baieti ai familiei Rosu, in varsta 10 ani, respectiv 4 ani si jumatate il asteapta pe Mos Craciun. Micutii locuiesc impreuna cu mama lor intr-o garsoniera dintr-un bloc ANL, din Rm. Sarat. Femeia are grija de ei singura si face tot ceea ce trebuie pentru ca baietii ei sa aiba o viata frumoasa. Zilele acestea a primit insa o veste proasta: a ramas fara slujba, chiar acum in perioada sarbatorilor.

Eforturile mamei sunt insa rasplatite din plin de rezultatele obtinute de copii la scoala si la gradinita. Diplomele pe care le-au castigat la diverse concursuri, dar si cantecele si poeziile pe care le stiu ii aduc mamei numai bucurie.

Daniel si Mihai stiu deja ce vor sa le aduca Mos Craciun si sunt convinsi ca acesta nu ii va ocoli in acest an.

Cei doi baieti vor si mai cuminti in zilele care au mai ramas pana la sosirea Mosului pentru ca acesta sa le aduca daruri.

Toti cei care vor sa ofere bucurie acestor copii in prag de sarbatori sunt asteptati cu daruri la sediile TV Sat din Rm. Sarat. Impreuna putem sa le demonstram ca Mos Craciun intr-adevar exista.

Galerie foto