CADOURI PENTRU COPIII SĂRMANI, DE PAȘTI

CADOURI PENTRU COPIII SĂRMANI, DE PAȘTI

Zeci de copii din Buzău vor avea un Paște de neuitat. In cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti”, derulată de Grup Media TVSat, zeci de familii cu mulţi copii vor primi chiar inainte de sarbatori fel de fel de cadouri. Darurile au fost strânse de copiii de la Școala gimnazială din Cislău si vor fi oferite de prezentatoarea emisunii “Peştişorul de aur”, Karina Bechir.

Karina Bechir, prezentatoarea emisiunii „Peştişorul de aur”, de la TVSudEst, a preluat rolul iepurașului de Paști. Zilele trecute, însoțită de o echipa TVSudEst, ea a mers la Școala Gimanzială Cislău. Aici, elevii din două clase au strâns pachete cu haine, jucării și dulciuri pentru alți copii sarmani din judetul Buzau, in cadrul campaniei „Învață să dăruiești”, derulată de Grup Media TVSat.

La finalul vizitei echipei TVSudEst la școala lor, micuții din comuna Cislău au ținut să facă o urare de Paști tuturor telespectatorilor TVSudEst.

Cadourile oferite de copiii de la Școala Cislău vor ajunge vineri în comuna Vadu Pașii, la zeci de copii care provin din familii nevoiașe.

Campania „Învaţă să dăruieşti” a Grupului Media TVSat se deruleaza la nivelul judetului Buzau pentru al cincilea an consecutiv.

Galerie foto